ceturtdiena, 2021. gada 2. decembris

Jauno laiku vēsture 2021.gads

 Turpinās darbi restorāna virtuves veidošanā. Foto sagatavošanās dārgās epoksīda grīgas ieklāšanai.

Interesanti "ārēji ierosināti" notikumi dzirnavās un Krapes muižā. To skaitā grupas "Otra puse" video klipa filmēšana.
Otra puse
"Ūdensdzirnavās" pastāvīgi dzīvo 6-8 kaķi. Tie cauru gadu dzīvo ārā. Attēlā tie optimistiski raugās vai Vineta no dīķa izvilks ko arī viņiem.

Aktīvi notiek darbi zemākajā - pirts stāvā. Te tiek veidota sāls SPA pasaule. Vietējā partnerība ieceri neiekļāva atbalstāmo skaitā un tādēļ īstenošana notiek ilgākā laika posmā. Attēlā top floutinga kamera.

floutings sāls spa Krapes muižas ūdensdzirnavās


Pa laikam telšu vietās apmetas arī kāds ceļotājs, ko no rīta nu jau var uzcienāt ar Krapes Crepes brokastīm.

kempings ūdensdzirnavas


Ir reizes, kad dzirnavas kļūst par vietu plašākiem pasākumiem. Piemēram, "Lauku konsultāciju centra" rīkotiem semināriem, kas saistīti ar akvakultūras tēmu.

2021.gads bija vietējo pašvaldību vēlēšanu gads un Jānis Baltačs no politiskās partijas "Kustība "Par!"" saraksta kandidēja uz ievēlēšanu Ogres novada domē. Nekā. Balsotāju bija pārāk maz un balsot aizgāja tikai ap 40% no balstiesīgajiem.. Krapes pagastā viss būs kā senāk - nenotiks nekas.


Bruno Baltačs nu jau izaudzis tik stiprs, ka var sākt palīdzēt priedītēm zarus apzāģēt.


Vineta ļoti pamatīgi "rok novadpētniecībā" un apkopojusi milzum daudz informācijas par apkaimi. Tai skaitā arī intervijas ar cilvēkiem, kuri dzīvojuši Krapē. Attēlā redzams kā dzirnavās ciemojas un par savu bērnību Krapē stāsta Artūrs Melbārdis - iepriekšējā dzirnavu saimnieka Roberta Kārkliņa radinieks.



2021. bija arī COVID-29 pandēmijas gads. Tā rezultātā apmeklētāju plūsma uz dzirnavām apsīka.


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru